Vi erbjuder förebyggande tandvård
till mer avancerade tjänster såsom tandimplantat

LUGN OCH TRYGG UPPLEVELSE HOS OSS

Hos oss kan du få hjälp Din tandvård. Med 34 års erfarenhet i branschen har vi skapat oss en lång och gedigen erfarenhet, vi sätter alltid patienten i fokus och ser till att Du får en lugn och trygg upplevelse hos oss. Du ska kunna fatta beslut när Du fått den informationen Du behöver. VI erbjuder tjänster såsom allmäntandvård, undersökningar, förebyggande frisktandvård, lagning eller krona, broar/bryggor, hel protes eller delprotes, tandimplantat och enklare kirurgi. Tandkliniken är modernt utrustad och vi ser hela tiden till att uppdatera oss genom utbildning. 


Vi kan även erbjuda en ny metod beroende på orsak behandla sväljsvårigheter och snarkningar. Ring oss för ytterligare information. För Dig som har protes och är nöjd med det, bara den satt lite bättre kan vi åtgärda detta med enkel form av implantatankare där andra implantat inte alltid går att använda. Behandlingen från en glappande protes till en fastare utförs utöver undersökning vid ett besök.

Garanti

Priser

En behandlingsperiod sträcker sig ett år framåt från det datum behandlingen startar. Tandvårdsersättningen beror på hur mycket totalkostnaden uppgår till under en behandlingsperiod. Upp till tretusen kronor betalar man 100 % av bruttot. 

Mellan 3000 kronor och 15 000 kronor betalar man 50 %. Efter 15 000 kronor betalar försäkringskassan 85 % av totalkostnaden. Att komma upp till bruttokostnaden 15 000 kronor kostar således 9000 kronor. (3000  + 6000 =  9000 kronor). 


Men varje Vårdgivare Privat eller Folktandvård kan ha ett påslag som ligger över det som Tandvård och läkemedelsförmånsverket beräknar ersättningen på. Det har vi också, ett måttligt. Jämför gärna oss på jämförelsetjänsten 1177. För övrig information rekommenderas Försäkringskassans hemsida. Där finns information om vad Tandvården är skyldig dig som patient. 


Våra kostnadsförslag är fasta enligt överenskommelse mellan oss som är anslutna till branschorganisationen Privattandläkarna och Konsumentverket. Undantag finns, om det bortom varje rimligt tvivel inte hade kunnat förutses då kostnadsförslaget gavs. 

Din trygghet med oss som anslutna till Privattandläkarna

Prislista
  • Sterilbiträde
  • Tandläkarinstrument
  • Tandsköterska