Tandläkare Idmyr med personal 

Tandläkare Idmyr AB är ett väletablerat företag i Mjölby som startade 1983. Vårt motto är Ett leende i en frisk och bekymmersfri mun. Våra patienter litar på oss när det gäller tandvård.

 Vi erbjuder tandvård till barn, unga och äldre. På kliniken arbetar 8 anställda med gedigen utbildning och lång erfarenhet. Vi ser hela tiden till att vidareutbilda oss för att hålla en så hög kvalitet på våra arbeten som möjligt. För att garantera högsta kvalitet är vi medlem i Privattandläkarna och Tandläkarförbundet

Vi ger garanti på utförda behandlingar, läs mer här. Kliniken är modernt utrustad. 

Vi samarbetar med ledande leverantörer som Nordenta, Unident, Dab Dental AB, Neoss, Nobel, Dentatus, IQ Oro Certifierade, Ulmbrants Dental och Tic IQ-oro.


Vi stödjer Missing People, Momnta, Nolltollerans mot mobbning och även lokal sponsring av idrottsklubbar. 


För oss är det viktigt med miljön och på kliniken är vi varsamma med vår påverkan på miljön. Produkterna väljs med lägst möjliga miljöpåverkan. Många containrar har genom åren blivit matade med sorterat material. Inget avfall skall passera ut från kliniken utan återvinning. Delar av personalen har tagit steget att lön ska användas på ett sådant sätt att råd av miljöorganisationer och FN.s klimatpanel följs vid nya beslut om inköp av vara eller tjänst. 

Ett leende i en frisk och bekymmersfri mun!

Vi skall aldrig möta en patient på stan som inte fått individuell information och instruktion hur man på bästa sätt skall ta hand om sin munhälsa. Patienten är den som med bra information bestämmer. Behandlingarna skall utföras med kontroll av smärta och obehag. Kliniken skall upplevas lugn och behaglig samt att patienten ska känna sig väl omhändertagen och bemött. 

Hitta till oss
Bengt-Olof

Bengt-Olof

Är ansvarig för kliniken. Jag trivs med och finner ett nöje i att ta hand om människor och deras tandhälsa. Intresset håller jag uppe med tilläggsutbildningar och kurser. Bästa resultat av ett svårt eller enkelt arbete är ett hjärtligt tack från patienten. 

Jag har ett hedersuppdrag i Privattandläkarnas Centrala förtroendenämnd där vi löser tvister mellan tandläkare och deras patienter.

ylva

Ylva


Zanna

Helen

Jag håller kliniken ren och fräsch för allas trivsel och bästa hygien.

christin

Christin

Mia

Mia

Jag är praktikens tandhygienist sedan 2014. Har tidigare arbetat både inom FTV och privat praktik. 

Hos mig får du behandling, information och råd hur du kan sköta din munhälsa och förebygga sjukdom och bibehålla en god munhälsa. 

Olika behandlingar som t.ex. Parod- och kariesbehandlingar, tandstensborttagning, rengöring blästring av missfärgningar. Profylax för att förebygga karies och stärka tänderna. Undersökning av din tandstatus både för barn och vuxna, motivation, råd och tips för att få färre problem. Vi gör en terapiplan som fungerar för dig och samarbete med tandläkare för att ge Dig en god tandvård.

Kicki

Kicki

Har arbetat sedan 1984 som tandsköterska. Mina intressen förutom familjen är resor, språk och vår hund Luna som är Staffordshire Bullterrier.

kerstin

Kerstin 

Jag är tandsköterska och har arbetat på kliniken sedan 2009. Min utbildning gjorde jag i Linköping 1978. Delar idag min tjänst med 2 dagar i veckan kliniskt som sköterska och 2 dagar i veckan arbetar jag som receptionist. 

Anna-Lena

Anna-Lena

Jag har arbetat på kliniken sedan 1998, tiden går....

Här har jag under åren utvecklats från traditionelt assisterande tandsköterska med mycket eget ansvar och eget arbete. Jag arbetar även i receptionen och som administratör. Ett givande arbete!